Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GT, която не познаваме...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo GT, която не познаваме...

Италиански горещ кабриолет, пазен в тайна почти десетилетие - Alfa Romeo GT Cabrio.

Alfa Romeo GT - всички познаваме този модел, произвеждан между 2003 до 2010 година във версия купе.

Моделът обаче има и кабриолет версия, за съжаление произведена в един единствен брой, поради същите необясними за нас автомобилните фенове причини, които оставиха редица М-коли на BMW без поколение. Да се върнем на красивата италианка. Тя е щяла да има и открита версия, ако отговорникът за дизайна на Alfa Romeo GT - Bertone, бе успял да склони италианците.

Майсторите на формите от Bertone настоявали Fiat да даде зелена светлина на открития модел, но автогигантът отказал, като вместо кабрио версия на Alfa Romeo GT, решил да пусне на пазара Spider версия на Brera.

Както и да е, Alfa Romeo GT Cabrio е стоял далеч от любопитни погледни в продължение на почти цяло десетилетие, заключен в гаражите на Bertone. Едва този месец моделът е показан за първи път.

Ето и още инфо:
    http://www.automedia.bg/news/article_12727.html
    http://www.speed-press.com/%D0%9D%D0.../?pageId=18146
    156 2.4JTD 136+ PS

честно казано, за мен това е по-добро от спайдър - най-малкото заради задните места, били те и като за хора без крака

а и изглежда по-балансирано от спайдера, който за мен в профил изглежда импотентно
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:02.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Невероятно красива!
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И за мен това е кабриото, което би имало добър успех на пазара, но за жалост няма да се появи...
        Но не се сдържах да не споделя с вас и пуснах темата...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много красива.

Comment

по-красива е от Spider-а,според мен
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Всичко е въпрос на вкус (казало кучето и си облизало г.з.)... На мен точно това, че отзад има седалка, която на всичкото отгоре си е напълно използваема (както си е при GT-то) не ми харесва. Такава кола според мен трябва да е предназначена за егоисти, а не да возиш цялото семейство в нея
              Иначе си е красива... Като GT без покрив

Comment

аз съм морско чедо и ми е невероятен кеф да се хванем с 2ма 3ма авери в 11 вечерта и да хайманосваме с колата по курортите и да караме по крайморските пътища бавно и лежерно - california style !
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Стига бре Тяна, кво не ти харесва на Спайдърчето, лично мое мнение, но двуместно (roadstar) кабрио стои по-добре.
                  Attached Files
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 19:34.

Comment

това са единствените пози, в които изглежда добре

на живо е мега грозно, на всичкото отгоре е голяма рядкост да е толкова ниско колкото е на тези снимки, повечето са с нормални окачвания и грозни джанти, въобще като визия нищо общо според мен

на тази кола въобще не й отива предния надвес на предницата, предните колела са прекалено назад и изглежда супер недъгаво...

роудстър не е това, брат, ами е като з3 з4 - с голяма предница
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      това са единствените пози, в които изглежда добре

на живо е мега грозно, на всичкото отгоре е голяма рядкост да е толкова ниско колкото е на тези снимки, повечето са с нормални окачвания и грозни джанти, въобще като визия нищо общо според мен

на тази кола въобще не й отива предния надвес на предницата, предните колела са прекалено назад и изглежда супер недъгаво...

Вкус брат, че ко му е на з3 и з4, мен ме кефят с дълги предници. Това ГТ ми прилича на сапунерка, особенно на 3-та снимка. Явно е имало причина да не се появи на бял сват.

Comment

на живо е мега грозно,
                        Е ти пък нищо не каза. Спайдърът е доста красив автомобил, но когато става дума за кабрио винаги съм харесвал повече Мазерати

Поздрави
                        Under 400bhp makes baby jesus cry.
                        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

Абе един роудстър може да е красив и без тази фалическа предница - особено ако е правен от Пининфарина

Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

доко - да бе, мен ме кефят доста даже съм метнал око на едно Z3 с нещо по-голямшко под капакОт

пинко - това е стилно, но ми се разминава с разбиранията за кола, която аз бих си купил

иначе пак казвам - хубаво е

а новия спайдър просто е много небалансирана визуално кола... всеки момент имам чуството, че ще се прекатури напред
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Фактът че този автомобил се е продавал отвъд океана, говори сам по себе си. Изключително красив...

Поздрави
                              Under 400bhp makes baby jesus cry.
                              (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Working...
                              X